Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Zondag 25 februari wordt de IJsselhallen omgetoverd tot de Grootste 1-daagse Platenbeurs van de Benelux. Twee hallen en de grote foyer worden gevuld met lp’s, singles, cd’s, dvd’s, Blu-rays en merchandise. Met meer dan 100 kramen gevuld door standhouders uit Nederland, België, Duitsland en Engeland wordt dit een prachtige dag voor muziekliefhebbers. De Platenbeurs is geopend van 10.00–17.00 uur.

Alle genres
Van HipHop tot Nederlandstalig en van Rock tot Jazz, alle genres zijn aanwezig in de IJsselhallen. Ook worden er nieuwe platenspelers aangeboden van het merk Project. Schrijver Hans Edink komt zijn boek presenteren over Eelco Gelling, de gitarist van Cuby & the Blizzards. Discogs, een belangrijk platform voor de vinylverzamelaars, is ook aanwezig. Zij kunnen alles vertellen over de website en de mogelijkheid tot het zoeken en verkopen van vinyl.

Misschien wel de bekendste platenwinkel van Nederland, Concerto uit Amsterdam, komt met een mooi vinyl aanbod naar de IJsselhallen. Verder zullen veel bekende PlatenBazen uit Nederland komen. Uiteraard worden de particuliere verkopers en verzamelaars niet vergeten. Willem “Normaal” is ook aanwezig met zijn stand. Hij heeft ruim 350 items van de boerenrockers Normaal.

De eerste 150 bezoekers ontvangen een gratis Goodiebag met cd’s, promo’s, vinyl, stickers en buttons. Bezoekers kunnen ook genieten van Live muziek! De alternatieve rockformatie Switch Bones komt een semi versterkt optreden geven.

Meer informatie over de Platenbeurs 

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma