Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Regio Zwolle Connect Live!

Op 14 en 15 november vindt er een nieuw ondernemers event plaats in de IJsselhallen Zwolle: RZC Live! Het nieuwe concept is door de IJsselhallen Zwolle samen met Box Events en de partners uit Regio Zwolle ontwikkeld en biedt twee dagen lang volop inspiratie, kennisdeling, innovaties, inspirerende sprekers en netwerken met alle branchegenoten uit de Regio Zwolle. De economische agenda van de Regio Zwolle vormt hiervoor de basis. RZCLive is de opvolger van Trends-Expo.

Krachten bundelen
Voor dit nieuwe event bundelt RZCLive! de krachten samen met MKB Nederland Regio Zwolle en VNO-NCW Regio. Regio Zwolle is dé plek voor innovatieve ondernemers, succesvolle MKB’ers en zelfstandige professionals en is de 4e economische toplocatie van Nederland. Mede door de unieke strategische logistieke positie biedt de regio Zwolle volop mogelijkheden voor ondernemers in de Regio Zwolle. Tijdens RZCLive! kan iedereen kennismaken met de mogelijkheden die de Regio Zwolle haar Ondernemers biedt.

Dag van de Ondernemer
De 2e dag van RZCLive!, 15 november, is bewust gepland op de landelijke Dag van de Ondernemer. Tijdens deze dag wordt ook het startschot gegeven van het stemmen op de genomineerden van de regionale verkiezing Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2019. Tijdens het Regio Zwolle Congres op 12 december in Theater De Spiegel worden de winnaars bekend gemaakt.

Veel activiteiten
Tijdens RZCLive! staan kennisdeling, innovatie, inspiratie en netwerken centraal. Daarom organiseren we veel verschillende activiteiten voor iedereen o.a.:

  • Inspirerend congresprogramma met als thema’s Menselijk Kapitaal, Leefomgeving, Energie, Bereikbaarheid en Economie
  • Startschot : Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2019
  • Dag van de Ondernemer
  • Grootste Ondernemersborrel van Nederland
  • Uitreiking Innovatieprijs Jeugd
  • Jong Talent Award

Speciaal programma voor Studenten
Donderdagochtend 14 november is RZCLive! exclusief geopend voor studenten uit de regio Zwolle. Voor hen is er dan een speciaal Congresprogramma, komen zij in contact met bedrijven die stage- en afstudeerplekken aanbieden en kunnen zij het event bezoeken. De Mbo- en Hbo-scholen in Regio Zwolle staan bekend om hun kwaliteit en innoverend vermogen, wat resulteert in een perfecte aansluiting op de arbeidsmarkt. Voor de regio en haar bedrijven is dit dé kans om aan de studenten te laten zien waarom zij vooral voor een baan in de regio moeten kiezen.

Waar en Wanneer

14 november 2019:
10.00 – 13.00 uur exclusief geopend voor studenten
14.00 – 22.00 UUR RZCLive! geopend voor ondernemers, onderwijs, relaties en partijen die een bijdrage leveren aan de woon en leefomgeving in de Regio Zwolle

15 november 2019:
10.00 – 17.00 uur RZCLive! geopend voor ondernemers, onderwijs, relaties en partijen die een bijdrage leveren aan de woon en leefomgeving in de Regio Zwolle
vanaf 15.30 uur de grootste Ondernemersborrel van Nederland

Foto: Het startsein voor de organisatie van RZCLive! is gegeven door (vlnr) Toni Denneboom (IJsselhallen), Jurgen Pietersen (Box Events), Kimberley Drost (Regio Lokaal) en Bas de Bruin (Box Events).  

Deelnemen?
Wilt u als deelnemer aanwezig zijn tijdens RZC Live?  Het nieuwe event heeft voor de deelnemers bekende contactpersonen, zo ondersteunt Kimberley Drost het team op het gebied van sales. Voor de oud deelnemers een bekende contactpersoon en als eigenaar van Regiolokaal heeft ze veel kennis van de regio

Neem voor deelname contact op met:
Kimberley Drost 06-52879129 (kim@regiolokaal.nl)
Bas de Bruin 06-11 72 64 59 (rzclive@boxevents.nl)
Jurgen Pietersen 06-13 66 58 51 (rzclive@boxevents.nl)

Organisatie
Voor meer informatie over IJsselhallen: Willem Uitentuis (w.uitentuis@libema.nl)
Voor meer informatie over Box Events Bas de Bruin/ Jurgen Pietersen (info@boxevents.nl)

       MEER INFORMATIE      

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma