Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
1 november 2019

Succesvolle vakbeurs Coop Supermarkten in IJsselhallen Zwolle

IJsselhallen Zwolle is een uitstekende locatie voor vakbeurzen. Coop Supermarkten weet dat als geen ander want zij organiseerden dit jaar voor de 14e keer de Coop Eindejaarsbeurs in onze locatie. 

Jaarlijks ontmoetingsmoment

Dit event is hét jaarlijkse ontmoetingsmoment voor Coop winkeliers, leveranciers en ondernemers waar nieuwe producten en diensten worden gepresenteerd. IJsselhallen Zwolle is destijds gekozen als beurslocatie vanwege de uitstekende bereikbaarheid en parkeermogelijkheden.

Samenwerking   

De Coop Eindejaarsbeurs heeft ieder jaar een andere uitstraling en sinds dit jaar een geheel nieuwe opzet die perfect aansluit bij de wijze hoe producten in de winkels worden gepresenteerd. Het team van IJsselhallen Zwolle wordt jaarlijks in een vroegtijdig stadium betrokken bij de indeling en vormgeving van de beurs. Met hun kennis en ervaringen op het gebied van indeling, techniek en catering gecombineerd met de kennis vanuit Coop medewerkers als het gaat om productpresentatie en beleving wordt sinds vele jaren steeds weer een andere verrassende beurs neergezet.

Tijdens de Coop Eindejaarsbeurs werd onze Aahal (6039 m2) omgetoverd tot een sfeervolle locatie met diverse thematische pleinen. In deze hal hebben organisatoren alle ruimte om hun ideeën te realiseren! Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Of wilt u een rondleiding om de locatie met eigen ogen te kunnen beoordelen? Bekijk dan de locatiepagina van IJsselhallen Zwolle of neem contact op via 088 – 9000 390.

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma