Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu
31 maart 2017

Uniek ondernemersevenement TrendsExpo keert terug in IJsselhallen Zwolle

Na jaren van afwezigheid komt er weer een beurs voor ondernemers in IJsselhallen Zwolle. Een reeks van het goedbezochte ondernemersevenement Bedrijven Contact Dagen in IJsselhallen Zwolle kwam mede door de crisis tot een einde. Maar op 16 en 17 november 2017 keert dit unieke evenement in samenwerking met Regiolokaal terug onder de naam TrendsExpo.

Culinair netwerken
De opzet van TrendsExpo heeft iets weg van het vroegere Zwolle Culinair. Zes horecaondernemingen vormen het hart van de zes paviljoens. Zij zorgen voor de gastvrije ontvangst en zetten voor de gasten een trendy ‘food concept’ neer. De regio Zwolle staat bekend om zijn hoog culinair niveau en zijn verrassende streekproducten. Geen betere plaats om elkaar te ontmoeten en je klant of relatie een hapje of drankje aan te bieden. Een paar namen van horecaondernemingen die aanwezig zullen zijn tijdens TrendsExpo zijn Brasserie Hofvlietvilla, De Havixhorst en Auberge ’t Asje. Binnen elk thema worden diverse workshops en presentaties gehouden en gerenommeerde gastsprekers uitgenodigd. Zo ontstaat er een ongekend aanbod van ‘things-to-do’ voor de exposant en de bezoeker van TrendsExpo.

Regionale samenwerking
IJsselhallen Zwolle biedt met minimaal 6.000 m2 beursvloer aan klein-, midden en groot bedrijf én (semi) overheid uit de regio Zwolle een inspirerend podium om elkaar – ondernemers, relaties, klanten – te ontmoeten! Om TrendsExpo mogelijk te maken werkt Ijsselhallen Zwolle samen met Regiolokaal.

Regiolokaal is een crossmediaal concept dat ondernemers in de regio samenbrengt onder andere door events, hun magazine en website. Ben je ondernemer of (semi) overheid en wil je exposeren op de TrendsExpo 2017, neem dan contact op met info@regiolokaal.nl.

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma