Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Update Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan worden alle bijeenkomsten en evenementen in Nederland tot 1 juni 2020 afgelast. De geplande evenementen in deze periode worden verplaatst dan wel geannuleerd.

Momenteel zijn wij druk in overleg met alle organisatoren om de evenementen indien mogelijk te verplaatsen. Alle bezoekers van onze evenementen worden via de organisatie van het evenement op de hoogte gebracht zodra er meer nieuws beschikbaar is.

Voor de evenementen die na 1 juni plaatsvinden zullen wij de berichtgevingen en eventuele maatregelen van het RIVM volgen. Kijk voor meer informatie over het coronavirus en de genomen maatregelen op de website van het RIVM.

Onze receptie is tot en met 31 mei telefonisch beperkt bereikbaar. Voor specifieke vragen over (afgelaste) activiteiten kunt u contact opnemen met de desbetreffende organisator. Voor alle overige vragen kunt u ons op ma-vr van 09.00 – 14.00 uur bereiken op 038 – 421 18 43.

Volg de instructies van de Rijksoverheid op: Blijf zoveel mogelijk thuis. Houd 1,5 meter afstand! Ziek of verkouden? Blijf thuis. Bescherm uzelf en de mensen om u heen. Samen tegen corona. 

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma