Rieteweg 4 · 8011AB Zwolle · 038-421 18 43 · info@ijsselhallen.nl

Group

Ik wil een evenement organiseren

Meer informatie
Group

Ik exposeer op deze locatie

Meer informatie
Group

Ik wil de plattegrond van de locatie bekijken

Meer informatie
Menu

Update Coronavirus

Vanwege de aangescherpte maatregelen van het RIVM in verband met het coronavirus worden alle bijeenkomst en evenementen in heel Nederland afgelast. Dit geldt in ieder geval tot 1 juni.

De volgende evenementen kunnen vanwege deze maatregelen niet doorgaan op de data waarop zij gepland stonden. Zij zullen worden verplaatst of afgelast.  Zodra er meer nieuws beschikbaar is dan wordt dit via de organisatie van het evenement gecommuniceerd.

Voor de evenementen die na 1 juni plaatsvinden zullen wij de berichtgevingen en eventuele maatregelen van het RIVM volgen.
Kijk voor meer informatie over het coronavirus en de genomen maatregelen op de website van het RIVM.

Onze receptie is tot en met maandag 6 april telefonisch beperkt bereikbaar. Voor specifieke vragen over (afgelaste) activiteiten kunt u contact opnemen met de desbetreffende organisator. Voor alle overige vragen kunt u ons op ma-vr van 09.00 – 12.30 uur bereiken op 038 – 421 18 43.

Volg de instructies van de Rijksoverheid op: Blijf zoveel mogelijk thuis. Houd 1,5 meter afstand! Ziek of verkouden? Blijf thuis. Bescherm uzelf en de mensen om u heen. Samen tegen corona. 

De mooiste tijd beleef je bij IJsselhallen Zwolle, onderdeel van Libéma